Calvin Klein Jeans

Calvin Klein Jeans lager klær med en avslappet stil med fokus på denim og jeans. Det unike ved merket er de spesielle detaljene og den innovative vaskingen av denimen deres.

  • Returrett i 365 dager
  • Bytt i butikk
  • Rask levering

Spar
20%

Calvin Klein Jeans

Genser

880 kr1 100 kr
Spar
20%

Calvin Klein Jeans

Jakke

1 360 kr1 700 kr

Calvin Klein Jeans

Calvin Klein har i over 50 år laget klær og tilbehør i aller beste kvalitet. Med flere sub-labels, blant annet Calvin Klein Jeans, hvor hver enkelt har sin egen identitet, er det alltid mulig å finne noe som passer nøyaktig til din stil. Hos Brandstad har vi valgt å samle vårt favorittutvalg av Calvin Klein og Calvin Klein Jeans’ aller beste produkter, for eksempel tilbehør som luer, beltevesker og sko. Vi har selvfølgelig også et eksklusivt utvalg av klær avhengig av sesongen – shorts, gensere og jakker. Hos Brandstad kan du med andre ord finne alle essensielle klær og masse lekkert tilbehør fra Calvin Klein og Calvin Klein Jeans.

Kjøp på nettet hos Brandstad

Det er enkelt å handle Calvin Klein og Calvin Klein Jeans hos Brandstad. Hvis du angrer eller må ha en annen størrelse, har vi både fri frakt over 399,- og retur, og du kan selvfølgelig også bytte i butikkene våre.