JBS of Denmark

Idéen bak JBS of Denmark er å skape komfortable plagg som gir deg muligheten til å kunne slappe av uten at du gir avkall på stilen - minimalistisk, komfortabel og økologisk.

  • Returrett i 365 dager
  • Bytt i butikk
  • Rask levering

JBS of Denmark

JBS of Denmark er det siste varemerket til JBS. Idéen bak er å skape komfortable plagg som gir deg muligheten til å kunne slappe av uten at du gir avkall på stilen. Alle de forskjellige plaggene i kolleksjonene er laget med tanke på skandinavisk minimalisme, design og arkitektur.

Selv om plaggene både er behagelige og har et moderne design, så har JBS of Denmark ikke gitt avkall på sin miljøvennlige produksjonsmåte for klær. Mange av plaggene er laget med 100 % økologisk bomull, der produksjonen bruker mindre vann og er fri for sprøytemidler.

JBS of Denmark har også en rekke produkter i en eksklusiv blanding av bambus, økologisk bomull og elastan - kun de beste materialene blir brukt. Den myke bomullen gir optimal komfort, mens bambusen gir produktene myke, antibakterielle og temperaturregulerende egenskaper. Minimalistisk, komfortabelt og økologisk - JBS of Denmark is designet to relax.