Lindbergh

Lindbergh er et maskulint merke til menn inspirert av historien om Charles Lindbergh, den første person som fløy non-stop over Atlanterhavet. Og målet med deres design? Å være tøff i enhver situasjon.

  • Returrett i 365 dager
  • Bytt i butikk
  • Rask levering

Spar
20%

Lindbergh

Bukser

559,20 kr699 kr

Lindbergh – inspirert av en legende

Historien om Charles Augustus Lindbergh som fløy over Atlanterhavet – kun iført en dress og en skinnhjelm – er cool, og hos Lindbergh streber man etter å være det samme. Legenden om Lindbergh, er sammen med inspirasjon fra amerikansk militærstil, amerikansk sportsstil og elegant italiensk stil, et fundament for det moderne klesmerke. Når man kombinerer alle overstående elementer, får man et klesmerke som kombinerer hverdagsstil med det ekstravagante og elegante – en stil som har tatt de norske menn med storm.

Med fokus på innovativt design og røff stil, skaper Lindbergh både klær, sko, belter og annet tilbehør til deg som setter pris på en god stil. Her finner du de populære Lindbergh-skjorter, de stilige jakker og jeans og mye mer. Om det er det perfekte antrekk til fest eller hverdag, så vil Lindbergh passe i uansett situasjon.

Lindbergh er et fleksibelt varemerke, der du kan finne noe som passer til enhver stil. Uansett om du er på jakt etter en avslappet t-skjorte, en lekker strikkegenser eller en moderne polo, kan du finne det i sortimentet fra Lindbergh. Med tre forskjellige labels – Black, Blue og White – som fokuserer på hver sin stil, er det mulig å finne alt fra hverdagsplagg til mer formelle antrekk.

Kjøp hos oss – vi er eksperter i herretøy
Handler du hos Brandstad online eller i butikk, så vil du alltid være sikker på å finne det nyeste fra Lindberghs kolleksjoner.