Blazere

Alle garderober må inneholde minst én blazer. Blazeren, også kalt dressjakken, er en sikker vinner når du skal kle deg litt finere, f.eks. til jobben. Brandstad har mange muligheter til å finne en velsittende og moderne blazer, blant annet fra vårt store utvalg av blazere fra Lindbergh

FLOTTE BLAZERE FRA LINDBERGH

Lindbergh er et merke som lager både klassiske og nåtidens moderne blazere. De klassiske blazere er typisk svart eller grå. Dog så vil du også finne smarte modeller i nåtidens motefarger, som for eksempel bordeaux-rød eller navyblå.

Lindberghs blazere kan selvfølgelig brukes til fest sammen med jeans eller en finere bukse og skjorte, avhengig av anledningen. Noen synes det kan blir for formelt å velge en blazer til hverdags, men det kan man gjerne, selv på dager du ikke skal noe annet enn kanskje en liten tur på caféen. For mange lykkes det godt å sette sammen en hverdagsstil, så lenge du føler deg tilpass i det du går i. Velger du en blazer fra Lindbergh, sammen med en skjorte og et par jeans – så kan du være trygg på at du velger noe fra øverste hylle, som hverken er for formelt eller for casual.

Når du bestiller din nye Lindbergh-blazer fra Brandstad sørger vi for at du får den hurtigst mulig. Normalt leverer vi innenfor få dager, og skulle ikke blazeren sitte perfekt så kan du sende den i retur, eller bytte den personlig i en av våre fysiske butikker.