Boxershorts

Hos Brandstad finner du et stort utvalg av boxershorts fra de meste kjente og populære merkene. Utvalget er bredt, slik at vi kan være sikre på at vi har akkurat det du er på jakt etter.

  • Returrett i 365 dager
  • Bytt i butikk
  • Rask levering

Et spørsmål om komfort

Underbukser og boksershorts er alltid et spørsmål om smak og behag. De fleste boksershorts sitter som regel tett inntil kroppen, og derfor er man nødt til å velge et materiale man synes er behagelig å ha på. De mest populære boksershorts er laget av bomull. Noen foretrekker ull og andre syntetiske materialer. Hos Brandstad har vi hovedsakelig bomull da det er mest anvendelig, praktisk og mest populært.

BRANDS – BOKSERSHORTS ER OGSÅ ET SPØRSMÅL OM STYLING

Det er viktig å bry seg om sine boksershorts, derfor har vi et bredt utvalg av merker, som hver især har helt unike uttrykk i de forskjellige designs.

Boksershorts fra Björn Borg er det populære og moteriktige valg med kvalitet over hele linjen. Björn Borg designer boksershorts til herrer i smarte mønstre og trendy farger – og alltid med komfort for øyet.

Lindbergh står alltid for det ekstravagante og maskuline. Deres design er generelt god stil – også når det kommer til undertøy. De kjører en enkel og avdempet design, men med en tydelig merkbar strikk-kant i toppen.

KJØP FLERE UNDERBUKSER – OG SPAR MER

Hos Brandstad er du sikker på å finne billige boksershorts. Ofte kan du spare penger ved å kjøpe flere par om gangen – noe man ofte gjør uansett, når man kjøper undertøy. Noen av våre boksershorts selges i 2-pack direkte fra produsenten, mens andre selger vi i løssalg med en god rabatt, såfremt du kjøper flere enn et par.
Vi har alltid attraktive tilbud på boksershorts til menn, så du alltid er sikret en god pris hos oss. Det er tydelig angitt hvilke par det er tilbud på, samt hvor mange par du skal kjøpe for å få rabatt. Det er ingen grunn til å betale for mye, så sleng et par eller tre i kjøpskurven og gled deg til ditt nye flotte undertøy.

Shop undertøy til menn online hos Brandstad
Når du skal kjøpe boksershorts er det god grunn til å gjøre det hos Brandstad. Vi gir alltid fri frakt, uansett ordrestørrelsen. Vi sender også din pakke innenfor 1-3 virkedager, så du får ditt nye tøy så hurtig som mulig. Bestilte du feil størrelse eller farge? Så sender du bare varen i retur eller bytter den i din nærmeste butikk.