Bukser

Hva slags bukser er du på jakt etter? Hos Brandstand vet vi at det er forskjell på bukser. Derfor finner du alltid kun herrebukser av beste kvalitet – uansett hvilken modell du er på jakt etter.

  • Fri frakt over 399,-
  • Bytt i butikk
  • Rask levering

Spar
20%

Lindbergh

Bukser

559,20 kr699 kr
Spar
20%

Lindbergh

Bukser

559,20 kr699 kr
Spar
20%

Lindbergh

Bukser

559,20 kr699 kr

Bukser

Her på siden finner du de klassiske herrebukser i moderne fortolkninger. Det er hovedsakelig bukser i bomull og lignende materialer. Er du på jakt etter spesielle bukser, som chinos, dressbukser eller sweatpants, så trykk deg bare inn i den aktuelle kategori som du finner til venstre, øverst på siden.

Hva slags bukser skal du velge?
Hos Brandstad går vi høyt opp i at kvaliteten på våre bukser er tipp topp. Samtidig går vi heller aldri på kompromiss med anvendelighet og design. Derfor kan du trykt stole på, at du alltid vil få et par lekre og stilfulle bukser når du handler hos oss – uansett hvilket merke eller design du velger.

Vi har helt klassiske herrebukser i bomull eller ull, noe som passer godt til en enkel skjorte eller for eksempel en vest. Du finner også trendy chinos i flotte farger, hvis du er på utkikk etter et mer urbant hverdagslook. Den urbane stil er især framtredende i vår mer tettsittende modeller, som passer perfekt med en tøff t-skjorte. Er du mer til det stilfulle uttrykk så har vi herrebukser som passer ypperlig sammen med en blazer og en smart skjorte. Hos Brandstad er det mange muligheter, og vi er sikre på at vårt sortiment passer for enhver stil.

Forskjellige brands til forskjellige behov
Noen buksetyper og merker egner seg bedre til bestemte anledninger enn andre. Hvis du leter etter et par stilfulle straight leg-bukser som skal brukes til en blazer kan vi anbefale våre bukser fra Lindbergh – et merke det oser eksklusivitet, stil og overskudd fra, perfekt til festen. Bukser og annet tøy fra Lindbergh er oppdelt i tre serier:

  • Lindbergh White er en classy serie til det mer formelle look. Her finner du bukser til et individuelt og stilsikkert look som aldri går av mote.
  • Lindbergh Black er en autentisk og sporty serie, inspirert av enkel italiensk mote. Her finnes de stilfulle men likevel enkle og moderate bukser.
  • Lindbergh Blue er den sporty og røffe hverdagsstilen inspirert fra Amerika, som inneholder hovedsakelig jeans.
Hvis du foretrekker en sikker urban stil som alltid følger tidens trends, anbefaler vi bukser fra JUNK de LUXE. Her får du modeller med noe mer slim fit, fra et merke som alltid har fingeren på den urbane puls motebilde.

Tips! Sett farger til din stil
Har du en enkelt og moderat stil i grå eller svarte nyanser? Med et par spranglende sokker til et par stilfulle bukser får du plutselig et litt mer elegant og fresh look. På denne måte kommer de fargerike sokkene til syne langs buksebenet, noe som utfordrer din look på en trendy måte.

Størrelsesguide og passformer
Det mest moteriktige valg du kan treffe er å finne bukser som passer til din kroppsfigur. Heldigvis tilbyr vi i Brandstad, et bredt utvalg av forskjellige passformer så vi kan få det beste frem i alle menn.
  • Comfort fit og Regular fit er de klassiske bukser, med et komfortabelt snitt med straight legs og normal taljehøyde.
  • Loose fit er et mer løst og sporty look, i noe mer baggy bukser.
  • Slim fit er det urbane look i et tettsittende design med smale bukseben.
  • Anti-fit er en smart modell hvor buksene har en løs passform over hofte og lår, men er mer slim nedentil mot anklene.
Du kan også få hjelp til størrelsen i vår størrelsesguide. Det er faktisk hurtig og enkelt å måle seg frem til størrelsen hjemmefra, så du er sikker på å få den helt riktige størrelse i posten ved første øyeblikk.

Styling
Hos Brandstad er vi ville med chinos fordi de kan brukes til en mengde anledninger, både til hverdag og til fest. Velg din yndlingsfarge og kombiner med en t-skjorte med trykk for et røft look, eller en strikket genser eller en fin skjorte hvis du skal til fest.

Et par klassiske svarte, blå eller grå bukser sammen med en blazer er opplagte til det mer formelle look.

Du kan også utfordre din stil med et par tøffe skinnbukser eller noen retro velour- eller fløyelsbukser. Her er buksene i sentrum, så man skal velge en diskret og enkel overdel til.

Shop online hos Brandstad
Fordi alle bukser sitter forskjellig fra person til person, vet vi at det kan være vanskelig å shoppe bukser online. Men med vår størrelsesguide og grundige inndeling av passformer, håper vi likevel at du har fått den hjelpen du behøver til å finne de neste par bukser. Et tips kan være å bestille flere par bukser samtidig – det er nemlig både fri frakt og retur hos Brandstad, uansett ordrestørrelse! Ellers er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss.