Club pants

Hvis du er på jakt etter et par moderne bukser, så skal du velge club pants. Buksene gir deg en perfekt blanding av det klassiske designet fra dressbuksene, og et moderne snitt med kortere lengde.

  • Returrett i 365 dager
  • Bytt i butikk
  • Rask levering

FINN DE RIKTIGE CLUB PANTS HOS BRANDSTAD

Står du og mangler et par smarte club pants? Hos Brandstad finner du alltid mange spennende modeller, blant annet fra Lindbergh. Vårt beste utvalg av club pants finnes typisk i nøytrale farger som svart eller mørkegrå, men finnes også i andre farger. Bruk club pants sammen med en velsittende fin jakke og en flott skjorte og du vil få et lekkert look – som du kan bruke både til hverdag og til fest. Det er viktig at disse bukser sitter helt perfekt, så sørg for at de er lange nok i benene og heller ikke sitter for løst. Når du bestiller fra vår webshop behøver du aldri være redd for å kjøpe feil størrelse – sitter de ikke riktig kan du bytte i en av våre butikker eller du kan sende de i retur uten ekstra kostnad. 

Shop online hos Brandstad – og opplev fordelene 
Brandstad har i mange år levert kvalitetstøy til glade nordmenn. Vårt store utvalg med kjente merkevarer har fått innpass i de fleste garderober. Når du handler online har du 24 måneders reklamasjonsrett. Det betyr at du enten kan få varen reparert, byttet, pengene tilbake eller avslag i prisen hvis varen ikke er som den skal.