Cardigans

En cardigan er et svært praktisk plagg, fordi man lett kan ta den av og på i løpet av dagen. Den er tradisjonell, smart og et "must have" i enhver manns garderobe!

  • Returrett i 365 dager
  • Bytt i butikk
  • Rask levering

Spar
20%

Lindbergh

Genser

479,20 kr599 kr
Spar
20%

Shine Original

Genser

399,20 kr499 kr
Spar
20%

Shine Original

Genser

399,20 kr499 kr
Spar
20%

Lindbergh

Genser

1 039,20 kr1 299 kr
Spar
20%

Lindbergh

Genser

1 039,20 kr1 299 kr
Spar
20%

Junk de Luxe

Genser

799,20 kr999 kr
Spar
20%

Lindbergh

Genser

799,20 kr999 kr
Spar
20%

Lindbergh

Genser

479,20 kr599 kr

Cardigans

En cardigan er en av de mest allsidige genserne du kan finne, spesielt siden den er tilgjengelig både med glidelås og knapper, og i sweatkvalitet eller strikket. Selv om det høres uviktig ut, er det likevel noe som utgjør en stor forskjell på uttrykket. I tillegg er en cardigan lett å ta av og på i løpet av dagen, og den kan brukes både åpen og lukket.

Hos Brandstad leverer vi cardigans fra kjente merker som Junk de Luxe og Lindbergh. I vårt sortiment har vi mange forskjellige størrelser, farger og modeller, sånn at vi skulle ha noe for enhver kroppsform.

STØRRELSER og FARGER
Våre cardigans produseres fra størrelse S til XXL. Noen er store i størrelse og noen er små – uansett får du byttet gratis hvis den ikke skulle passe. Vi har også cardigans i forskjellige farger, alt fra enkle og tidløse svarte cardigans, til noe litt mer moderne og moteriktige farger som blå, grå, hvit og beige.

PASSFORM
Våre cardigans kommer i tre forskjellige passformer: Regular fit – er en passform som passer for de aller fleste. Det er en form som ikke har noen tydelige kanter, sånn at den sitter løst på kroppen. Modern fit – har en form som er litt mer tettsittende enn regular fit. Denne formen er litt mer passende ved mer formelle anledninger, men er samtidig såpass løs i formen at den gir god bevegelsesfrihet. Slim fit – er en modell som sitter tett til kroppen. Denne typen cardigans passer godt til mer formelle anledninger eller bare hvis du ønsker å se litt mer formell ut i hverdagen.

MERKER
Junk de Luxe – er et merke bygget på konsepter som kan virke som motsetninger: tidløs vintage, moderne old-school og klassisk eklektisk. Her får du er merke med fokus på maskulinitet og gatemote. Det handler nemlig ikke kun om hvordan plagget ser ut på en catwalk, men om hvordan det faktisk ser ut på gata – som er det som har inspirert Junk de Luxe. De kombinerer ikoniske stilarter og innovative detaljer for å skape den beste looken for deg – om det er inspirert av kunst, musikk eller annen mote.

Junk de Luxe er en moderne blanding av klassiske stilarter og nye subkulturer i konstant utvikling.

Lindbergh – er inspirert av Charles Augustus Lindbergh – den første til å fly over Atlanterhavet uten stopp. Hans bedrift har gitt inspirasjon til å lage klær som er holdbare og som passer til en mann som ønsker å få noe ut av sitt liv. Klær fra Lindbergh skal passe inn i et spennende liv som leves med utgangspunkt i ønsket om å komme fram i verden.

Lindberghs klær kommer i tre forskjellige modeller: Lindbergh Black, Blue og White. Hver modell representerer sitt fokuspunkt: Black fokuserer på en formell stil til de finere anledninger. Blue er mer casual og er sterkt inspirert av Charles Lindberghs flygninger, noe som sikrer et mer maskulint look. White er den moteorienterte modellen med fokus på de nyeste trends, rene linjer og et enkelt design.

RETUR OG LEVERING
Husk at du alltid kan returnere gratis til oss, hvis du ikke skulle være helt fornøyd med din nye cardigan. Du kan sende i retur per post eller du er velkommen for å bytte i en av våre fysiske butikker.

Vi streber alltid etter å levere til deg så hurtig som mulig.