Chinos

Chinos er en klassiker innenfor bukser og kan brukes til hverdagen med en strikkegenser eller dresses opp med en blazer eller en lekker skjorte. Velg en velkjent farge som beige, grønn eller navy, eller kast deg ut i mer vågale farger. Brandstad har chinos fra både Lindbergh, JUNK de LUXE samt KnowledgeCotton Apparel og Les Deux.

Spar
50%

Junk de Luxe

Bukser

450 kr900 kr
Spar
50%

Junk de Luxe

Bukser

450 kr900 kr

Chinos er kommet for å bli

Chinos er egentlig militærbukser og opprinnelig designet til å være enkle, slitesterke og komfortable. Med sin passform, et raffinert design og behagelige materiale er chinos passende sammen med nesten alt det andre du har i skapet. Chinos er et fremdragende alternativ til tradisjonelle jeans og de har kommet for å bli.

Selv om chinos først har vunnet innpass i de norske menns garderober innenfor de siste årene, er det dog en type bukser som har eksistert i lang tid allerede. Det er bare først nå at mange har fått øynene opp for mulighetene disse allsidige og behagelige buksene kan gi.

Bruk dine chinos med en t-skjorte og et par sneakers for et lekkert hverdagslook eller sett de sammen med en skjorte og et par fine sko for et mer avslappet, men likevel elegant festlook. Med et par chinos i skapet har du alltid et par pene bukser til enhver anledning.

Fordi chinos i dag fyller motebildet, finner du mange spennende modeller du kan velge blant. Av samme årsak er det også flust av farger i vårt sortiment så du kan finne de klassiske, nøytrale chinos i grå, brune og svarte nyanser, men også moderne chinos i andre farger. Uansett hva du er til så finner du et par chinos i din stil hos oss.

Kjøp chinos online
Hos Brandstad gir vi alltid fri frakt og en hurtig levering, uansett om du skal ha en enkelt chinos eller flere. Skulle du angre på ditt kjøp, eller har du valgt feil størrelse, så tilbyr vi alltid fri retur eller du kan bytte hos din lokale Brandstad-butikk.