Chinos

Chinos er en klassiker innenfor bukser og kan brukes til hverdagen med en strikkegenser eller dresses opp med en blazer eller en lekker skjorte. Velg en velkjent farge eller kast deg ut i mer vågale farger.

  • Fri frakt over 399,-
  • Bytt i butikk
  • Rask levering

Spar
20%

Lindbergh

Bukser

479,20 kr599 kr
Spar
20%

Junk de Luxe

Bukser

719,20 kr899 kr
Spar
20%

Shine Original

Bukser

399,20 kr499 kr
Spar
20%

Lindbergh

Bukser

479,20 kr599 kr
Spar
20%

Lindbergh

Bukser

479,20 kr599 kr

Chinos er kommet for å bli

Chinos er egentlig militærbukser og opprinnelig designet til å være enkle, slitesterke og komfortable. Med sin passform, et raffinert design og behagelige materiale er chinos passende sammen med nesten alt det andre du har i skapet. Chinos er et fremdragende alternativ til tradisjonelle jeans og de har kommet for å bli.

Selv om chinos først har vunnet innpass i de norske menns garderober innenfor de siste årene, er det dog en type bukser som har eksistert i lang tid allerede. Det er bare først nå at mange har fått øynene opp for mulighetene disse allsidige og behagelige buksene kan gi.

Bruk dine chinos med en t-skjorte og et par sneakers for et lekkert hverdagslook eller sett de sammen med en skjorte og et par fine sko for et mer avslappet, men likevel elegant festlook. Med et par chinos i skapet har du alltid et par pene bukser til enhver anledning.

Fordi chinos i dag fyller motebildet, finner du mange spennende modeller du kan velge blant. Av samme årsak er det også flust av farger i vårt sortiment så du kan finne de klassiske, nøytrale chinos i grå, brune og svarte nyanser, men også moderne chinos i andre farger. Uansett hva du er til så finner du et par chinos i din stil hos oss.

Kjøp chinos online
Hos Brandstad gir vi alltid fri frakt og en hurtig levering, uansett om du skal ha en enkelt chinos eller flere. Skulle du angre på ditt kjøp, eller har du valgt feil størrelse, så tilbyr vi alltid fri retur eller du kan bytte hos din lokale Brandstad-butikk.