Dress

Alle menn må ha en dress. Dressen er essensiell til store begivenheter som f.eks. bryllup. Det er derfor viktig at dressen din sitter perfekt. Derfor har Brandstad både hele sette og individuelle deler slik at du kan sette sammen den perfekte dressen for deg. Velg mellom våre yndlingsmerker som Lindbergh og JUNK de LUXE.

VELG EN DRESS SOM PASSER TIL DEG

Med alle fordelene fra våre brands, mange års erfaring i bransjen og vår innsikt i moten, kan vi med stolthet presentere flotte dresser til deg, fra de mest spennende merker som for eksempel Lindbergh og JUNK de LUXE.

Hos Brandstad finner du kun lekre dresser av høy kvalitet i et klassisk design. Det betyr at du kan finne den helt perfekte dressen, som du vil kunne bruke i flere år. Du kan også oppdatere din dress med noen smarte nye skjorter, slips og sløyfer i tidløse farger. Du må også gjerne tilføye noen fargerike sokker for et litt mer urbant look.

Hvordan skal en dress sitte?
Det viktigste med en dress er at den skal sitte godt. På den måten vil både du og ditt tøy komme til sin fulle rett. Når din dress passer, er det både langt det peneste og mest behagelige antrekk en mann kan bære. For at dressen skal passe er det viktig at den sitter pent over skuldrene, armene skal hverken være for korte eller for lange, og jakken skal kunne knappes mens den stadig sitter pent. Buksene skal kunne nå ned til skoene og buksebenene skal ikke trekke opp langs benet. Fordi passformen er så viktig, selger vi ofte jakker og bukser hver for seg, så du selv kan sammensette en perfekt dress i perfekt størrelse.

Kjøp din dress online hos Brandstad
Når du kjøper din dress hos Brandstad får du alltid fri frakt, uansett hvor mye eller lite du bestiller. Husk også at du kan bytte din dress i din lokale Brandstad-butikk hvis den ikke skulle passe perfekt. Du kan selvfølgelig også returnere per post.