Dressbukser

Et par dressbukser kan brukes sammen med både en dressjakke eller en blazer, eller for seg selv for å gi utseendet ditt det lille ekstra. De fleste av dressbuksene vi har, er med stretch slik at du kan ha det behagelig samtidig som du holder stilen. Mange av dressbuksene har en matchende blazer hvis du vil sikre et samkjørt utseende.

FINN DE RIKTIGE DRESSBUKSER HOS BRANDSTAD

Står du og mangler et par smarte dressbukser? Hos Brandstad finner du alltid mange spennende modeller, blant annet fra Lindbergh. Bruk dressbuksene sammen med en velsittende blazer og en flott skjorte for et lekkert look – om det er til hverdag eller fest. Det er viktig at dressbuksene sitter perfekt, de skal verken være for lange eller for korte. Og skulle du være uheldig og bestille feil størrelse har du alltid mulighet for å bytte i en av våres butikker, eller sende de i retur så du får noen som sitter helt perfekt. 

Shop online hos Brandstad og opplev fordelene

Brandstad har i lang tid levert kvalitetstøy og god service med en lang rekke kjente merker som har vunnet stor innpass i de norske menns garderober. Når du handler online hos oss har du også 24 måneders reklamasjonsrett.tø Det betyr at du enten kan få varen reparert, byttet, pengene tilbake eller avslag i prisen, avhengig av den konkrete situasjon.