Genser

En god genser kan brukes hele året, både på kalde vinterdager og kjølige sommerkvelder. Hos Brandstad har vi et stort utvalg av forskjellige gensere, slik at du alltid kan finne akkurat den du mangler. Velg mellom lekre cardigans, myke strikkegensere og moderne sweatshirts, så kan du sette sammen ditt eget utseende.

Genser - kvalitet til god pris

Våre smarte sweatshirts finnes i mange forskjellige farger både med og uten hette, og med eller uten glidelås. Våre flotte strikkegensere finnes i flotte gensere, som cardigans eller som tynnere pullovers som er velegnet til dager hvor det knapt er så kaldt utenfor. 

Hos oss i Brandstad finner du et stort utvalgt av gensere i både klassisk stil og gensere med mange detaljer. For eksempel kan vi anbefale å få en smart look med en svart/hvit stripet genser. Vi forsøker å holde vårt sortiment såpass bredt at alle menn kan finne noe hos oss, derfor finner du sweatshirts og strikkegensere fra flere forskjellige merker som du alltid vil være trygg på, gir deg den beste kvalitet og komfort. 

Kjøp dine gensere hos Brandsad
Velger du å kjøpe din nye genser hos oss – om det er en smart sweatshirt eller en lekker strikkegenser til de kalde norske vinter-, vår-, sommer- og høstdager – så vil du alltid være fri for frakt. Skulle din nye genser ikke sitte perfekt så kan du naturligvis bytte den, enten i din nærmeste Brandstad-butikk eller med fri retur per post.