Gensere

Hos oss på Brandstad har vi et stort utvalg av strikkegensere til menn, slik at du kan finne akkurat den som passer til din stil.

  • Returrett i 365 dager
  • Bytt i butikk
  • Rask levering

Spar
20%

Gant

Genser

959,20 kr1 199 kr
Spar
20%

Gant

Genser

800 kr1 000 kr
Spar
20%

Gant

Genser

959,20 kr1 199 kr
Spar
20%

Gant

Genser

800 kr1 000 kr
Spar
20%

Tommy Hilfiger

Genser

1 199,20 kr1 499 kr
Spar
20%

Calvin Klein Jeans

Genser

880 kr1 100 kr
Spar
20%

Tommy Jeans

Genser

799,20 kr999 kr
Spar
20%

Junk de Luxe

Genser

639,20 kr799 kr
Spar
20%

Tommy Hilfiger

Genser

1 199,20 kr1 499 kr
Spar
20%

Les Deux

Genser

959,20 kr1 199 kr
Spar
20%

Lindbergh

Genser

479,20 kr599 kr
Spar
20%

Les Deux

Genser

799,20 kr999 kr

Gensere - kvalitet til god pris

Våre smarte sweatshirts finnes i mange forskjellige farger både med og uten hette, og med eller uten glidelås. Våre flotte strikkegensere finnes i flotte gensere, som cardigans eller som tynnere pullovers som er velegnet til dager hvor det knapt er så kaldt utenfor. 

Hos oss i Brandstad finner du et stort utvalgt av gensere i både klassisk stil og gensere med mange detaljer. For eksempel kan vi anbefale å få en smart look med en svart/hvit stripet genser. Vi forsøker å holde vårt sortiment såpass bredt at alle menn kan finne noe hos oss, derfor finner du sweatshirts og strikkegensere fra flere forskjellige merker som du alltid vil være trygg på, gir deg den beste kvalitet og komfort. 

KJØP DINE GENSERE HOS BRANDSTAD
Velger du å kjøpe din nye genser hos oss – om det er en smart sweatshirt eller en lekker strikkegenser til de kalde norske vinter-, vår-, sommer- og høstdager – så vil du alltid være fri for frakt. Skulle din nye genser ikke sitte perfekt så kan du naturligvis bytte den, enten i din nærmeste Brandstad-butikk eller med fri retur per post.

Om ikke alle menn har en hettegenser i garderoben, så har i hvertfall alle hatt en hettegenser i sitt sortiment i løpet av ungdomsårene. Men dette plagget er fortsatt et must å ha i garderoben – hettegenseren er et plagg som er komfortabelt og varmer godt på vinteren, og er også noe man gjerne kan kle seg med på de kjøligere sommerkveldene.

De seneste årene har også de mer kjente brands kommet med hettegensere i sine sortiment. Dette har gjort at vi hos Brandstad har fått et stort og godt utvalg gensere i høy kvalitet, og med noe mer eleganse over seg. Derfor er vi stolt over å kunne tilbyde høykvalitetsgensere fra Björn Borg, Junk de Luxe, Les Deux og Lindbergh.

Hvilken type du skal kjøpe kommer helt an på hva du skal bruke den til. Er du på jakt etter noe til trening og fritid så er nok våre sporty modeller de beste alternativer. Men man kan også velge å være mer stilfull, selv med en hettegenser – i så fall skal du gå etter en mer glamorøs modell som kanskje sitter litt bedre på kroppen.

STØRRELSER
Vi hos Brandstad sørger alltid for at det finnes størrelser til de aller fleste. Hettegensere er typisk litt mer romlige og sitter gjerne litt mer løst på kroppen. Vi har også et bredt utvalg størrelser, fra XS til XXL.

FRAKT OG RETUR
Om du skulle være så uheldig å velge feil størrelse, eller du ikke synes genseren passer så godt likevel, så er det ingen problemer med å returnere varen. Hos Brandstad får du nemlig gratis frakt og retur! Så skulle det være noe du ikke er fornøyd med, er du velkommen til å sende varen tilbake til oss, uten ekstra kostnad, eller så kan du bytte i en av våre fysiske butikker rundt om i landet.