Jakker

En jakke er det behov for det meste av året, og du kan finne din neste jakke hos Brandstad. Uansett om du er på jakt etter en varm dunjakke til vinteren eller mangler en lett denimjakke til sommeren, kan du finne den i vårt store utvalg fra Lindbergh, JUNK de LUXE, Diesel og Les Deux. Vår forberedt til neste sesong og finn den neste jakken din her.

Jakker

FINN DEN RIKTIGE HERREJAKKE TIL DITT BEHOV (header)

Jakker til menn er ikke bare jakker. For en jakke skal selvfølgelig både være smart og funksjonell. Da jakken er et plagg du gjerne skal bruke hver dag i lange perioder, kan det godt betale seg å velge en jakke i høy kvalitet når du skal investere i en ny jakke. Kanskje skal du hente fram jakken fra bak i garderobeskapet på samme tid neste år – derfor skal det være noe man har lyst til å bruke igjen og igjen, og som passer til enhver anledning. Sørg derfor å velge en jakke som har de funksjoner du har bruk for, om det er lommer, hette, glidelås eller andre funksjoner. 

HERREJAKKER TIL DEG

Hos Brandstad finner du korte jakker, frakker, pene herrejakker, praktiske jakker, skinnjakker, dongerijakker og mange andre typer jakker. Våre jakker er håndplukket fra de beste brands for å sikre den beste stil og et bredt utvalg av moteriktige trender. På den måten har vi gjort det lettere for deg, uten å fjerne muligheten for at du kan holde deg til din individuelle stil. 

VÅRT UTVALG AV JAKKER TIL MENN PREGES AV ÅRSTIDEN

Vårt utvalg av jakker henger tett sammen med den aktuelle årstid, og derfor finner du naturligvis flest varme lekre vinterjakker om vinteren, mens de tynne sommer- og vindjakker først og fremst er å finnes om sommeren. Hver sesong får vi nye jakker inn som matcher tidens trender. Husk at du også kan finne lekre, tøffe skinnjakker i vår webshop året rundt, da denne type jakke kan brukes stort sett hele året. 

Hvis du leter etter herrejakker på utsalg kan du med fordel kjøpe jakker som er litt utenfor sesong. De beste tilbud fås nemlig hvis du for eksempel kjøper en sommerjakke når høsten tar sitt inntog. Der er du dog nødt til å vente i lang tid før den kan brukes, så du skal være sikker på at stilen er noe du også vil holde på ved neste sesong. 

KJØP DIN NYE JAKKE ONLINE HOS BRANDSTAD

Når du kjøper din nye jakke hos Brandstad gir vi alltid gratis frakt og retur. Vi sender ordren innenfor 1-3 virkedager så du hurtigst mulig kan få din jakke i hånden. Passer ikke jakken så kan du naturligvis returnere uten ekstra kostnad, eller som ekstra service, bytte jakken i en av våres Brandstad-butikker.