Jeans

Jeans er uunnværlige i enhver manns garderobe, men det er stor forskjell på hvilke jeans man synes er de fineste. Uansett om du liker loose fit, slim fit eller noe helt annet, så vil du kunne finne lekre og moderne jeans hos Brandstad. Velg blant noen av de største merkevarene innen jeans, som Diesel, Replay og Lindbergh.

Klassiske denim-jeans

Hos Brandstad har vi et stort utvalg av jeans, både de klassiske modeller og de nye smarte motejeans med mange detaljer. 

Du finner alltid flest jeans i de klassiske farger som denimblå, grå og svart, men vi har også smarte jeans i andre farger i vårt sortiment. 

Det er noen som foretrekker de klassiske jeans når de skal velge jeans. Dette er et trygt valg da denne type jeans aldri faller fra moten. Andre foretrekker noen jeans av merker som er litt mer moteorienterende og eksperimenterende. Noen smarte motebrands produserer jeans hvor den er slitt på lår og kne, har forskjellige fargeeffekter og mange lekre detaljer. 

Hos Brandstad finner du selvfølgelig jeans i al verdens størrelser, og vi har modeller som sitter helt forskjellig. Dermed har vi alltid noe som passer de forskjellige stilarter og kroppsfasonger. Når det kommer til passform har vi flere forskjellige modelltyper, herunder regular fit, comfort fit, loose fit og slim fit. Regular fit er den mest alminnelige passform. Comfort fit og loose fit er komfortable bukser som sitter knapt så tett til kroppen. Er du litt slankere bygget enn de fleste eller du best kan like jeans som sitter tett på kroppen så kan det være du skal prøve slim fit. Sjekk din størrelse og passform, og se utvalget av jeans vi kan levere som passer perfekt til dine ønsker. 

Shop online hos oss

Når du kjøper dine nye jeans hos Brandstad får du alltid fri frakt og retur, samt hurtig levering. Skulle dine nye jeans ikke sitte helt perfekt, så kan du fritt velge mellom å returnere de per post eller selv bytte i din nærmeste Brandstad-butikk hvor våre ekspedienter står klar til å hjelpe.