Poloskjorter

En poloskjorte kan brukes hele året, sommer som vinter. Det finnes versjoner med korte og lange ermer, men uansett hvilken versjon du velger, er en poloskjorte alltid et stilsikkert valg. Finn en med klassisk avdempet farge, eller velg en villere farge eller store trykk. Finn din nye favoritt fra flere kjente merker som Moods og Lindbergh.

Poloskjorter

Poloskjorter er behagelige og samtidig flotte skjorter. Derfor synes vi det er opplagt å ha minst et par poloskjorter i garderoben, særlig når sommeren endelig rammer landet. 

Poloskjorter er perfekte til arbeidsdagen, de er deilige til ferien og til festlige arrangementer er de også et stilsikkert valg fremfor en klassisk finskjorte. Poloskjorten er nemlig den perfekte mellomting mellom en skjorte og en t-skjorte. 

Vi fører poloskjorter i mange forskjellige modeller fra forskjellige kjente merker som JUNK de LUXE og Lindbergh. Det sikrer at du alltid vil finne den poloskjorten som du lengter etter. I vinterhalvåret har vi dessuten flere langermede poloskjorter i vårt sortiment.

Vi har poloskjorter fra de mest enkle ensfargede modeller til smarte flerfargede, samt et utall forskjellige stripede poloer. De ensfargede fås naturligvis både i de klassiske farger som hvit, grå, svart og lyseblå, men også i en mengde smarte motefarger som gjenspeiler dagens trender innenfor herremoten. De stripete poloer er også meget moderne i disse dager, og de fås naturligvis i alle de mest aktuelle fargekombinasjoner. Noen har brodert logo på brystet som det hører med til de helt klassiske modeller, mens andre har andre detaljer på skjorten. Vi har mange forskjellige poloskjorter, og de finnes naturligvis i flere prisklasser så du kan finne akkurat den type du ønsker til den helt riktige pris.

Kjøp dine nye poloskjorter online
Når du kjøper poloskjorter hos Brandstad, får du mange fordeler – som fri frakt, hurtig levering, mulighet for å bytte i butikk, også kan du naturligvis opptjene poeng hvis du er medlem i vår kundeklubb. Det er mange gode grunner for å kjøpe ditt nyt tøy fra oss.