Shorts

Når sommeren banker på, finner du alltid massevis med lekre shorts til menn hos Brandstad. Vi har samlet alle shorts, slik at du raskt og enkelt kan finne dem som gir deg den rette looken til sommeren.

  • Fri frakt over 399,-
  • Bytt i butikk
  • Rask levering

STORT UTVALG AV HERRESHORTS

Er du klar for sommerværet?
Shorts er noe man dessverre ikke kan bruke året rundt. Men når sommeren nærmer seg er shorts et absolutt must-have! Her hos Brandstad har vi samlet en guide til vårt shorts-utvalg – og hvordan du velger det du har bruk for.

ET BREDT UTVALG AV SHORTS HOS BRANDSTAD

Shorts er ikke bare shorts. Først og fremst kan de ha mange forskjellige lengder, dessuten finnes de både i løse og tettsittende modeller, samt materialer i forskjellige kvalitet. Det brede utvalg av shorts hos Brandstad, gjør det mulig for alle menn å finne et par shorts som passer akkurat til den enkelte. Om de skal være av denim eller bomull, korte eller lange, så er det uansett mange forskjellige typer å velge mellom. Med tiden er shorts blitt en stilfull bekledning, som sammen med en smart t-skjorte eller cardigan kan gi et ganske kult og avslappet sommerlook. Vi har et bredt sortiment som passer både til hverdag og til fest. 

Shorts til enhver mann
Shorts kan brukes av alle. Det er ikke en eneste mann som ikke kan bruke shorts. Det handler om å finne det riktige par til nettopp deg. Selv om den norske sommeren ikke alltid er så forutsigbar, så er det vanskelig å klare seg igjennom sommermånedene uten en shorts. Det store utvalget hos oss sørger for at selv om det er varmt utenfor, så kan du likevel føle deg tilpass og se godt ut på samme tid. 

Hvilken type shorts skal du velge?
Et par denim-shorts er sammen med noen kule accessoirers et opplagt valg hvis du skal se flott ut, samtidig som du prioriterer komfort en kveld ute på byen. Skal du bare ut i hagen for å slappe av, så overvei et par behagelige shorts i beige eller brun for å matche den avslappende atmosfære. 

Et par korte chinos eller knickers i en elegant farge som mørkeblå eller mørkerød er velegnet til å bruke på arbeid, eller til et litt finere arrangement hvis du setter de sammen med en stilfull skjorte, polo eller t-skjorte. 

Når du skal velge shorts er det viktig å ha det klart hva du føler deg best tilpass i. Har du ikke noe i mot å vise dine ben og knær, så vil et par korte chinos eller denim-shorts være et godt valg. 

Korte modeller 
De korte modeller går til rett over kneet. De kan være ganske så stilfulle sammen med det riktige tøy, som for eksempel en smart skjorte og en lekker sommerhatt. Korte shorts er lette og cool, og samtidig meget behagelige – spesielt på de varmeste sommerdagene.

Knickers 
Hvis du gjerne vil ha et par shorts som gir luft til benene, men som ikke viser for mye, så er knickers et opplagt valg for deg. Disse modeller har et snitt rett under kneet eller midt på skinnebenet. Her finnes det mange muligheter med tanke på materialer og stiler. Har du ikke fått den flotte brune sommerfargen på benene enda, så kan det være en god plass å starte med et par knickers i en lysere farge. Senere kan du så oppgradere garderoben med noen shorts eller knickers i mørkere farge. 

De beste merker til sommer og shorts

Hos Brandstad velger vi kun shorts fra de aller beste brands. Lindbergh, KnowledgeCotton Apparel og Diesel er noen av merkene vi distribuerer. Våre mange brands er med til å sikre at vi har mange forskjellige typer shorts, fra det mer urbane look til en mer klassisk og maskulin stil.

Størrelser
Alle menn skal ha mulighet for å finne akkurat det de ønsker, hos Brandstad. Derfor har vi sørget for å ha et utvalg shorts helt fra XS til og med 6XL. Så nå har du ingen unnskyldning for ikke å finne den perfekte sommershorts fra Brandstad. 

Pris 
Våre priser er alltid på et nivå som alle kan følge med til, og dermed ha muligheten for å oppgradere garderoben til den varme sesongen. Ta en titt på vår tilbudsside og finn noen lekre kvalitetsshorts til en god pris – vi har nemlig ofte shorts til salg. Hvis du vil gjøre et skikkelig kupp kan du kjøpe billige shorts når sesongen er over – vi har nemlig mange modeller som også vil være populære neste sommer. 

Mangler du fortsatt noe?
Fant du ikke et par shorts i dag? Hvis din størrelse ikke var på lager, så frykt ei! Vårt lager blir løpende oppdatert. Om du ikke fant presis de shorts du hadde drømt om, kunne kanskje et par lyse chinos friste istedenfor?