Skinnjakker

Hos Brandstad finner du et utvalg av lekre skinnjakker, som alle gir stilen din et løft. Vi har samlet alle skinnjakkene våre her, slik at du lett kan finne den modellen som du kan tenke deg.

  • Fri frakt over 399,-
  • Bytt i butikk
  • Rask levering

Skinnjakker til hele året

En skinnjakke er perfekt til den norske vår- og høstsesong hvor temperaturen i høy grad avhenger hvorvidt solen skinner eller ei. En skinnjakke kan brukes til de fleste værforhold – den er både praktisk og smart, om den kalde høstvinden slår til er det bare å lukke jakken og holde godt på varmen. Om vårsolen steiker, så hold jakken åpen og vis din kule t-skjorte du har under. 

Hos oss i Brandstad har vi skinnjakker i forskjellige prisklasser. Innimellom kan du også være heldig hvor vi har jakker på tilbud – i det tilfelle er det mange kroner å spare på din nye tøffe skinnjakke.

Kjøp din nye lekre skinnjakke hos Brandstad
Hos Brandstad er vi ikke bare eksperter i klær, men også i god kundeservice. Derfor vil du hos oss, alltid få fri frakt og retur samt hurtig levering. Og skulle du ikke passe i den nye skinnjakken eller du har valgt feil størrelse, så vil du også lett kunne bytte den. Vi tilbyr nemlig muligheten for å bytte tøy som er kjøpt online, i våre butikker som et alternativ til å returnere per post. Det er helt opp til deg om du foretrekker å bytte på den ene eller annen måte.