Skjorter

Hos Brandstad finner du et spesielt godt utvalg av skjorter til menn, slik at du kan være sikker på å finne den rette til deg. Vi har alltid noen for enhver og til enhver anledning.

  • Returrett i 365 dager
  • Bytt i butikk
  • Rask levering

Skjorter til menn

Flotte herreskjorter er et must-have! En manns garderobe kan aldri inneholde for mange skjorter, fordi skjorten er ideell til enhver anledning. Det finnes mange forskjellige typer stiler, designs og modeller – og hos Brandstad har vi utvalgt de beste fra sesongens kolleksjoner. 

Det store utvalget av skjorter kan ofte gjøre det vanskelig å velge, så hvis du ikke er helt sikker på hva du skal velge hjelper vi deg her. 

Hvorfor en skjorte?
Skjortens kjennetegn er knappene ned langs magen, som lukker skjorten foran, samt kragen og machetene. Disse kjennetegn går igjen på stort sett alle skjorter, men er annerledes fra de forskjellige typer modeller. Hos Brandstad er vi ville med skjorter fordi de mange forskjellige typer sikrer at en skjorte kan brukes til stort sett enhver anledning. 

Hvem kan bruke en skjorte?
Skjorter kan anvendes av både unge og eldre. En skjorte er for mange vanskelig å unnvære, for selv om man ikke bruker skjorter til hverdag, så vil det alltid komme en anledning hvor skjorten er passende – og muligvis også nødvendig. 

HVILKEN SKJORTE SKAL JEG VELGE?

Hos Brandstad anbefaler vi å velge skjorte ut fra fire kriterier:
1. Anledning – er det formelt eller casual?
2. Farge – vil du gjerne skille deg ut eller henge i bakgrunnen? Hva skal skjorten sammensettes med?
3. Passform – hva passer best til din kropp?
4. Din stil – hvilken type er du? Hva foretrekker du?

Når har du bruk for en skjorte?

Skjorten har et hav av anvendelsesmuligheter. Du kan sette den sammen med et par jeans eller ved finere anledninger med dress eller smoking. Hos Brandstad har vi sørget for at du kan finne en skjorte til både jobb, fest og fritid. 

Tømmermannsskjorten
Hvis du har bruk for en skjorte til hverdag eller en mindre casual fest, så er den smarte tømmermannsskjorten et godt valg for deg. De lekre tømmermannsskjorter er designet i moteriktige farger og med smarte detaljer som gjør at de både er trendy og casual. Sammen med et par smarte jeans og kule sko er tømmermannsskjorten et sikkert valg for alle menn.

Hverdagsskjorten 
Det er med tiden blitt veldig moderne å bruke skjorter til hverdags. Her ser vi dog de mest behagelige skjorter som enten er ensfargede eller flerfargede, for å skape et casual og fint look eller et litt mer unikt og festlig look.

Flanellskjorten 
Derutover finnes det også den klassiske og stilrene flanellsskjorten. Den er lekker og maskulin til en dress eller finere bukser for et mer avslappet look. Den enkle skjorten er ofte hvit eller i en annen diskret farge og blir oftest brukt til de mer formelle anledninger. 

Farge
Da de fleste brands eksperimenterer med tidens farger og mønstre finnes det et hav av farger til skjorter. Hos Brandstad arbeider vi hele tiden for å avspeile dette, og derfor kan du i vårt utvalg alltid finne både ensfargede og mønstrede skjorter. De avdempede og nøytrale farger matcher stort sett alltid sammen en dress eller hvis man ønsker å skape et formelt look. Skjorten kan alltids prøves med noe nytt – bruk den for eksempel til å sette farge til et ellers avdempet outfit.

Tilbehør, slips og sammensetning
En skjorte kan aldri bli for flott å se på. Man kan nemlig alltid nedtone antrekket med et par enkle svarte jeans. De mønstrede skjorter er samtidig også meget passende for kontorjobs, fest eller som en vanlig fritidsskjorte, da de kan være vanskelige å matche sammen med slips. De ensfargede skjorter er nemlig en del enklere å bruke sammen med slips da både et ensfarget slips og et mønstret slips kan gå sammen med en ensfarget skjorte. 

PASSFORM

Når du skal velge hvilken stil skjorten skal være, så er det typisk 3 forskjellige typer: regular fit, modern fit og slim fit. De forskjellige typer avhenger av kroppsform og hvordan du ønsker at skjorten skal sitte på deg. 

Slim fit
Denne passformen er til mannen som gjerne vil at skjorten skal sitte tett til kroppen. Den har et stilfullt snitt som for eksempel er perfekt under en blazer. Snittet på skjorten gjør at den sitter tett omkring brystet og sidene sånn at overflødig stoff folder, krøller og irriterer under jakken. 

Regular fit
Her sitter skjorten løst omkring kroppen. Den har et komfortabelt og casual snitt, noe som passer deg som er ute etter et urbant og kult look. 

Modern fit
Denne er typisk 2 cm større i alle omkretser enn slim fit-skjorter. Denne typen passer til alle personer, men er oftest foretrukket av menn som ikke ønsker at skjorten skal sitte helt tett inntil kroppen men heller ikke at den er for løs. 


STØRRELSE

Hos Brandstad jobber vi hele tiden etter å ha en skjorte til alle menn. Derfor har vi et bredt størrelsesutvalg, hvor det er mulig å finne skjorter fra XS til og med 6XL. Hvis du er i tvil om størrelsen så kan du med fordel se vår størrelsesguide, hvor du kan få et bedre innblikk i hvilken størrelse du bør velge. 

Materiale 
I vårt store utvalg av skjorter her hos Brandstad er det god mulighet for å finne skjorter i forskjellige materialer. Våre bomullsskjorter og flanellskjorter er bløte og behagelige og brukes oftest alene som en selvstendig del av ditt outfit. Vi har også et bredt utvalg av skjorter laget av både bomull og polyester, som er de typisk de skjorter som brukes sammen med en dress. 

Pris
Hos Brandstad er det rike muligheter for å finne en skjorte som passer til akkurat deg. Med flere forskjellige merker, hvor prisene strekker seg fra 100-1000 kroner så er det helt sikkert noe til din smak. Ellers er det også ofte muligheter for å finne skjorter på tilbud. Besøk vår utsalgsside og gjør et kupp. 

Fant du ikke helt det du var ute etter?
Hvis skjorten ikke er helt passende for deg så kan du med fordel se vårt utvalg av poloskjorter eller t-skjorter – der vil du med sikkerhet finne noe som faller i din smak.