Sweatshirts

Hos Brandstad finner du alltid en masse lekre gensere, alt etter hva du foretrekker. Finn den neste genseren din i det store utvalget hvor vi har noe for enhver smak.

  • Fri frakt over 399,-
  • Bytt i butikk
  • Rask levering

Sweatshirts

Hos Brandstad finner du alltid et godt utvalg av smarte sweatshirts. Se det hele her!

Vi har sweatshirts fra forskjellige merker. Noen merker fokuserer på helt klassiske modeller, mens andre har spesialisert seg i å lage motesweatshirts i moderne farger, mønstre og modeller. Her hos Brandstad har vi litt av hvert, med andre ord er det noe for enhver smak og stil. Det gir deg muligheten for å finne akkurat den type sweatshirt som vil gjøre garderoben komplett. 

Har du allerede anskaffet en sweatshirt kan du bruke den året rundt. En sweatshirt er myk og deilig å ha på. Den er perfekt til innebruk over en t-skjorte, når det er noe kjølig utenfor, som et opplagt alternativ til en strikkegenser. En sweatshirt er også god om sommeren når solen er gått ned og varmen forsvinner. Den kan altså fungere som et alternativ til en cardigan om vinteren, og fremfor en lett sommerjakke i årets varmeste måneder. Noen ganger finner du også hattetrøyer i vårt utvalg. 

Shop sweatshirts online hos Brandstad
Velger du å kjøpe din nye sweatshirt i vår webshop så får du selvfølgelig gratis frakt. Skulle ikke genseren sitte helt perfekt så kan du også bytte den, enten per post eller hos en av våre fysiske butikker. Er du medlem av vår kundeklubb opptjener du også poeng som du kan shoppe for, hver gang du handler hos oss.