T-skjorter

Hos Brandstad kan du alltid være sikker på å finne en t-skjorte som passer din stil. Vi har lang erfaring i å velge de beste t-skjortene, både klassiske og med moderne design.

  • Returrett i 365 dager
  • Bytt i butikk
  • Rask levering

T-skjorter – et must-have

Hos Brandstad ser vi t-skjorten som én av de viktigste ting som skal være i en manns garderobe. En t-skjorte er som navnet antyder, en skjorte i t-form, men uten knapper, krage eller lommer som ved en finere skjorte.

T-skjorter har oftest korte armer som er tilpasset ved skuldrene, og kan ha enten rund eller V-utskjæring i halsen. Det finnes også langarmet t-skjorter som er perfekt til kaldere dager – eller til noe ekstra tøy under en skjorte. T-skjorten var opprinnelig sett på som et undertøy, men med tiden har det endret seg og vi ser i dag på den som en selvstendig del av et outfit.

Bruk t-skjorten til hverdags
En t-skjorte er en av de mest alminnelige tøy man kan eie, og derfor kan den brukes av alle, unge som eldre. De er komfortable og kan brukes til stort sett enhver sammenkomst, avhengig av det samlede outfit og selve trøyens design.

En t-skjorte har mange forskjellige anvendelsesmuligheter. Brandstad tilbyr et stort og bredt utvalg, som gjør det enklere for deg å finne en t-skjorte til ditt formål. Med flere forskjellige designs og farger, har man nesten uendelig med kombinasjonsmuligheter.

Sammensetning
Selv om t-skjorten ikke lenger anses for å være et undertøy, så er det mange som bruker en hvit t-skjorte under en finere skjorte, cardigan eller andre trøyer. På grunn av t-skjortens bomullskvalitet og komfort, er dette noe for alle menn, uansett alder, om man arbeider ute i naturen eller inne på et kontor. Mange bruker også t-skjorte under en blazer hvis antrekket skal være smart men ikke formelt.

Hvilken t-skjorte skal jeg velge?

Farge, størrelse og pris – det er noen av de ting du skal ta stilling til, når du skal velge t-skjorte. Det store utvalget hos Brandstad kan selvfølgelig gjøre det en del verre å velge. Dog så kan du være sikker på at design og kvalitet alltid går hånd i hånd hos Brandstad. Her går vi ikke på komprimer med noe som helst, så du kan være helt trygg når du velger din nye t-skjorte.

Ut over å kjenne din egen størrelse, skal du også ta stilling til om du vil ha en slim fit-skjorte eller ei. Ved en slim-fit sitter t-skjorten tett inntil kroppen og fremhever din figur. Ved regular-fit sitter t-skjorten litt mer løs og avslører ikke så mye av din kroppsform. Derfor er det viktig at du velger t-skjorte basert på hva du føler deg mest tilpass i.

Farger og mønstre
T-skjorter med farger og mønstre er alltid en hit. Her skal t-skjorten brukes som en selvstendig del så den får sin helt egen karakter. En stripet eller farget t-skjorte sammen med jeans er et klassisk og urbant hverdagslook som kler alle menn. Hvis du vil «dempe» t-skjorten kan du også sammensette den med en ensfarget cardigan eller under en blazer.

T-skjorte med trykk
Hvis du ønsker å skape et avslappet hverdagslook kan du f.eks. kombinere en t-skjorte med trykk med et par chinos, og på den måte fortsatt få et pent look. T-skjorter med trykk, logoer eller mønstre, er gode å bruke alene med jeans fordi man da får frem t-skjortens design og budskap.

Ensfarget t-skjorte
Hvis du skal ha en finere skjorte på, kan du trygt ha en ensfarget t-skjorte under – såfremt den passer fargen. På den måten vil du oppnå et formelt look, men fortsatt merke den komfortable følelsen en t-skjorte gir. En ensfarget t-skjorte vil også være fint å ha på hvis du skal bruke en cardigan eller annet strikketøy.

Halsdesign
Det finnes flere forskjellige halsdesigns du må ta stilling til. Vet du ikke helt hvilket design du passer best i? Det runde halsdesign er et helt basic design som ikke avslører for mye. Man kan aldri gå galt i byen med et sånn type design, men man kan selvfølgelig godt foretrekke noe annet også. Her kommer V-hals inn, et design som viser litt mer av brystet, som gir et litt mer maskulint look.

Størrelse
Hos Brandstad sørger vi alltid for at det finnes t-skjorter i alle størrelser. Hos oss kan du nemlig finne størrelser fra XS opp til 6XL i et bredt utvalg av modeller og design.

Pris
T-skjorter er som sagt uunnværlig i enhvers garderobe, og det er viktig å ha mange forskjellige typer, så man alltid har en som passer til ethvert behov. Hos Brandstad har vi derfor sørget for å ha t-skjorter til alle prisklasser. T-skjortene starter typisk på omkring 150kr, og du kan alltid finne smarte og billige t-skjorter på salg.

Fant du ikke det du var på utkikk etter?
Hos Brandstad har vi mye mer å by på. Du kan med fordel ta en titt på våre poloskjorter for å se om du finner noe som minner om t-skjorter. Og mangler du noe å supplere t-skjorten med? Ta en titt på våre cardigans, hvor det er gode muligheter for å finne noe passende. Husk at du alltid får fri frakt og retur hos Brandstad.