Versjon 1.0.0
Datere: 1.3.2019

For å bli medlem av Brandstad Loyalty må du lese og akseptere vilkår og betingelser for medlemskapet slik at du vet hva du sier ja til og hvordan vi behandler dine personopplysninger.

Dette medlemsprogrammet tilbys av Brandstad v/ PWT Group A/S (”Brandstad”, ”oss”, ”vår”, ”vi”), Gøteborgvej 15-17, DK-9200 Aalborg SV, CVR. 31081610.

 

Medlemsfordeler

 • Motta nyheter, tilbud og rabattkoder på e-post og sms
 • Se kvitteringene dine på nett
 • Få invitasjoner til eventer og forhåndssalg i din lokale butikk

 

Opprettelse av medlemskap

Du kan melde deg inn i Brandstad Loyalty i våre butikker eller på Brandstad.no. Det koster ikke noe å bli medlem av Brandstad Loyalty, og du kan til enhver tid melde deg ut. Du må være minst 18 år for å bli medlem, ha et mobilnummer samt en gyldig e-postadresse.

Det er ikke mulig for virksomheter å være medlem.

 

Aktivering av medlemskapet

Etter opprettelse mottar du en e-post som informerer om gjeldende medlemsvilkår samt link til aktivering av medlemskapet. Medlemskapet er først gyldig når det er aktivert. Du aktiverer det ved å klikke på linken i e-posten du har mottatt for så å akseptere vilkårene på hjemmesiden. Medlemskapet må aktiveres senest 3 måneder etter opprettelsesdatoen.

Hvis du ikke mottar en e-post med aktiveringslink senest 5 dager etter innmeldingen, bes du kontakte kundeservice på loyalty@brandstad.no. Vennligst oppgi medlemsnummeret ditt ved henvendelse (se kvitteringen din).

 

Kommunikasjon

E-post: Når du aksepterer medlemsvilkårene og aktiverer medlemskontoen din, gir du ditt samtykke til at Brandstad kan sende deg e-poster med tilbud på klær, tilbehør samt andre produkter innen varesortimentet, inspirasjon og konkurranser samt invitasjoner til lokale butikkaktiviteter – alt sammen tilpasset deg og dine interesser. E-poster sendes som regel hver 7. dag (periodevis oftere). Du kan til enhver tid melde deg av e-postene ved å logge på din medlemskonto på Brandstad.no eller ved å klikke på avmeldingslinken nederst i e-posten.

SMS: Hvis du gir ditt samtykke til å motta informasjon på sms, vil du bli orientert om fordelaktige medlemstilbud og eventer på sms. Du har muligheten til selv å bestemme om du vil motta sms eller ikke ved å logge på din medlemskonto på Brandstad.no.

Du kan også avmelde deg ved å sende en sms med teksten BR til 26655.

 

Varighet

Medlemskapet er gyldig inntil utmelding. Medlemskonti slettes etter 3 års inaktivitet.

 

Persondatapolitikk

Dette avsnittet tar for seg personopplysninger og beskriver hvordan Brandstad innsamler og behandler opplysninger om deg.

Persondatapolitikken gjelder personopplysninger som du gir til oss, eller som vi innsamler via våre fysiske butikker, gjennom nyhetsbrev, sms eller på Brandstads hjemmeside, Brandstad.no.

Når du besøker Brandstad.no, innsamler vi øvrige personopplysninger og det gjelder spesielt persondatapolitikk i tillegg til disse vilkårene. Persondatapolitikk for Brandstad.no kan leses her. 

Brandstad er dataansvarlig etter gjeldende regler om beskyttelse av personopplysninger. All henvendelse til Brandstad må gjøres via kontaktopplysningene angitt nederst i disse medlemsvilkårene.

Brandstad selger, overdrar eller viderefører ikke dine personopplysninger til tredjepart.

 

Hvilke personopplysninger behandler vi?

Når du blir medlem, gir du din tillatelse til at vi kan samle inn og behandle dine opplysninger for ditt medlemskap. Innsamlingen og behandlingen av opplysningene er nødvendig for at vi kan oppfylle vår avtale med deg og ivareta våre interesser i å forbedre Brandstad Loyalty medlemsprogrammet.

Vi behandler:

 • Opplysninger du oppgir når du melder deg inn i en fysisk butikk eller taster inn på din profil på Brandstad.no (navn, adresse, fødselsdato, kjønn, e-postadresse, telefonnummer)
 • Opplysninger om hva du har kjøpt og returnert i våre butikker og på Brandstad.no når du oppgir at du er medlem
 • Åpninger, klikk og interaksjon med våre nyhetsbrev
 • Produktene du legger i kurven og sidene du besøker på Brandstad.no
 • Produktene du tilføyer din favorittliste på Brandstad.no
 • Din IP-adresse til å dokumentere ditt samtykke

 

Til hvilke formål innsamles personopplysninger?

Opplysningene som samles inn og lagres i forbindelse med medlemskapet brukes til:

 • Å administrere medlemskapet
 • Å tilby deg spesielle fordeler, for eksempel ved å lagre kvitteringene dine, slik at vi lettere kan hjelpe med eventuelle bytter og reklamasjoner.
 • Direkte markedsføring, blant annet for å kunne informere deg om produkter, nyheter og annen informasjon, som du har gitt ditt spesielle samtykke til at vi kan sende.
 • Målrettet markedsføring basert på dine tidligere kjøp og interesser, så vi bedre kan vise deg relevante tilbud.
 • Målrettet markedsføring på vår databehandleres plattformer, for eksempel Google og Facebook, for at disse kan vise relevante tilbud om våre produkter.
 • Oppnå generell kunnskap om forbrukeratferd for å utvikle og forbedre butikker, hjemmeside, varesortiment og tilbud, men ikke bestående av personlig identifiserbar informasjon.
 • Å kunne dokumentere ditt samtykke (IP-adresse).

 

Hva er det juridiske grunnlaget for behandlingen?

Det juridiske grunnlaget for behandlingen er EU personvernforordning (GDPR) art 6, stk. 1, litra b og f.

 

Sletting

Du har rett til når som helst å tilbakekalle ditt samtykke. Hvis du tilbakekaller ditt samtykke (melder deg ut), må du være oppmerksom på at vi i visse tilfeller kan være berettiget til å fortsette behandlingen, for eksempel for å overholde reklamasjonsretten.

Dine personopplysninger slettes endelig 1 måned etter at du har meldt deg ut, slik at vi kan hjelpe deg hvis du har meldt deg ut ved en feil.

Vil du tilbakekalle ditt samtykke og melde deg ut av Brandstad, kan du logge inn på din medlemskonto på Brandstad.no. Under punktet "Spørsmål & svar", finner du en link til utmelding. Du kan også velge å skrive til oss på loyalty@brandstad.no.

Har du gitt ditt spesielle samtykke til at vi kan sende deg markedsføring per e-post og sms, vil dette bli slettet umiddelbart hvis du tilbakekaller samtykket og melder deg ut.

Personopplysninger vi har samlet inn slettes automatisk hvis medlemskapet ditt er inaktivt i 3 år, eller du melder deg aktivt ut av Brandstad Loyalty.

 

Dine rettigheter

For å skape åpenhet om behandling av dine opplysninger, må vi som dataansvarlig informere deg om dine rettigheter.

Innsynsretten

Du har rett til når som helst å be om skriftlig informasjon om hvilken informasjon vi har registrert om deg, formålet med registreringen, hvilke kategorier av personopplysninger og mottakere av opplysninger det ev. måtte være, så vel som informasjon om hvor opplysningene kommer fra.

Du har rett til å få utlevert en kopi av de personopplysningene vi behandler om deg. Hvis du ønsker en kopi av dine personopplysninger, må du sende en skriftlig anmodning til loyalty@brandstad.no sammen med dokumentasjon på at du er den aktuelle person.

Retten til korrigering

Du har rett til å få uriktige personopplysninger om deg selv korrigert av oss. Hvis du blir oppmerksom på at det er feil i de opplysningene vi har registrert om deg, oppfordres du til å rette opp informasjonen selv ved å logge deg på profilen din. Såfremt dette ikke er mulig, kan du rette en skriftlig henvendelse til oss på loyalty@brandstad.no, slik at opplysningene kan bli rettet.

Retten til sletting

I de fleste tilfeller har du rett til å få alle eller enkelte av dine personopplysninger slettet av oss. I tilfeller hvor behandling av dine personopplysninger er nødvendige, f.eks. for å kunne overholde våre bokføringsmessige forpliktelser eller reklamasjonsretten, er vi ikke forpliktet til å slette dine personopplysninger.

Retten til å begrense behandlingen til oppbevaring

Du har i visse tilfeller rett til å få begrenset behandlingen av dine personopplysninger til kun å bestå av oppbevaring, f.eks. hvis du mener at de opplysningene vi behandler om deg, ikke er korrekte.

Retten til dataportabilitet

Du har rett til å få dine personopplysninger levert i et strukturert, vanlig og maskinlesbart format og har rett til å overføre denne informasjonen til en annen dataansvarlig når vi samler inn dine personlige opplysninger i forbindelse med medlemskap og kjøpshistorikk.

Retten til innsigelse

Du har rett til når som helst å protestere mot vår behandling av dine personopplysninger som vi samler i forb. med din interaksjon med våre nyhetsbrev samt direkte markedsføring.

Hvis du har innsigelser mot behandlingen, har vi ikke lenger rett til å behandle dine personopplysninger, med mindre vi kan påvise legitime grunner til fortsatt behandling.

Retten til å tilbakekalle samtykke

Du har til enhver tid rett til å tilbakekalle ditt samtykke til medlemskap av Brandstad. Hvis du tilbakekaller ditt samtykke, må du være oppmerksom på at vi i visse tilfeller kan være berettiget til å fortsette behandlingen. I slike tilfeller vil du bli orientert.

Hvis du ønsker å tilbakekalle ditt samtykke, må du logge inn på din medlemskonto og melde deg ut. Alternativt kan du kontakte oss på loyalty@brandstad.no.

Retten til å klage

Du har til enhver tid rett til å legge inn en klage til Datatilsynet, Postboks 458 Sentrum, 0105 Oslo, telefon: 33193200, e-post: postkasse@datatilsynet.no over vår behandling av dine personopplysninger.

 

Bruk av databehandlere

Våre databehandlere bistår oss i forbindelse med utførelse av blant annet målrettet markedsføring, utsendelse av nyhetsbrev, retargeting og produktanbefalinger. Databehandlerne skal utelukkende behandle dine data i henhold til våre instrukser og er underlagt fortrolighet om disse. Vi bruker databehandlere utenfor EU til å oppbevare og administrere dine personopplysninger. Alle overføringer til databehandlere i tredjeland skjer i henhold til EU-Kommisjonens standardkontraktbestemmelser, som databehandlerne har påtatt seg for å overholde EUs regler om databeskyttelse.

 

Sikkerhet

Vi har implementert egnede tekniske og organisatoriske garantier mot at personopplysninger utilsiktet eller ulovlig tilintetgjøres, går tapt, endres eller forringes samt mot at de kommer til kjennskap hos uvedkommendes eller misbrukes.

Kun ansatte og dataadministratorer som har et reelt behov for å få tilgang til dine personopplysninger for å utføre sitt arbeid, har tilgang til disse.

 

Kontaktopplysninger

Hvis du har spørsmål eller kommentarer, kan du kontakte:

Brandstad
Att.: Databeskyttelsesansvarlig
Gøteborgvej 15-17
9200 Aalborg Sv, Danmark
E-post: loyalty@brandstad.no

 

Endringer i Persondatapolitikken

Vi er til enhver tid berettiget til å foreta endringer av persondatapolitikken. Såfremt vi foretar endringer som har innflytelse på dine rettigheter samt anvendelsen av den informasjonen du har oppgitt, vil du bli orientert om endringene på din registrerte e-postadresse.

 

Bruk av cookies på Brandstad.no

Se Brandstads cookiepolitik for informasjon om bruk av cookies.

 

Utmelding

Ønsker du ikke lengre å være medlem av Brandstad, kan du til enhver tid melde deg ut ved å logge inn på din medlemskonto på Brandstad.no og foreta utmeldingen. Du kan også melde deg ut ved å klikke på utmeldingslinken nederst i en e-post. Alternativt kan du kontakte Brandstad på loyalty@brandstad.no.

 

Generelt

Medlemmer av Brandstad er selv ansvarlig for bruken av medlemskapet, og Brandstad kan ikke stilles til ansvar for uautorisert bruk på din medlemskonto.

Misbruk av medlemskapet kan medføre utmeldelse av Brandstad. Brandstad forbeholder seg retten til, med 1 måneds varsel, å endre fordelsprogrammets vilkår og til helt å stoppe Brandstad medlemskapsprogrammet.

Som medlem er det ditt eget ansvar å holde deg oppdatert på de gjeldende vilkårene for medlemskapet. De til enhver tid gjeldende medlemsvilkårene vil fremgå av Brandstad.no.