Sko

Det rette skoparet kan endre et antrekk fullstendig. Derfor er det viktig at du har flere par du kan bytte mellom, slik at du både har finere sko og hverdagssko i garderoben.

  • Returrett i 365 dager
  • Bytt i butikk
  • Rask levering

Spar
20%

Wolverine

Støvler

1 199,20 kr1 499 kr
Spar
20%

Lindbergh

Badesandal

799,20 kr999 kr
Spar
20%

Junk de Luxe

Sneakers

1 599,20 kr1 999 kr
Spar
20%

Lindbergh

Business sko

1 039,20 kr1 299 kr
Spar
20%

Lindbergh

Business sko

1 039,20 kr1 299 kr
Spar
20%

Junk de Luxe

Sneakers

1 119,20 kr1 399 kr
Spar
20%

Lindbergh

Business sko

1 039,20 kr1 299 kr

Herresko

De riktige sko kan fullføre din stil. Se utvalget her og finn et par som passer til deg.

Her hos Brandstad fører vi først og fremst sko fra merket JUNK de LUXE og Lindbergh. Brands som er kjent for å være smart og flott i stilen, brands som alltid er med på moten. Lindbergh fører tøy og sko i en ganske så god kvalitet. Innenfor sko foretrekker de materialer av skinn og ruskinn. Modellene er enkle og allsidige og noen par er like egnet til fest som hverdag, avhengig av hva du ellers velger å ha på. 

Langt de fleste sko fra Brandstad er av skinn, da det er et meget lekkert materiale til sko. Skinnsko er behagelige, elegante og holder seg pene, også selv om de brukes ofte. Hvis du vedlikeholder skinnskoene kan de holde i mange år. Våre sko finnes først og fremst i brun og svart, men det finnes til gjengjeld mange forskjellige nyanser og teksturer, så de aldri er helt like. Av og til har vi også sko i mørke nyanser av blå. 

Til et skarpt look hører det naturligvis også et sett pene strømper til. Vi fører et stort utvalg strømper så du lett kan finne noen som matcher dine sko. 

Hvilke sko skal du velge?

Hvilke sko du skal velge avhenger først og fremst av hva de skal brukes til. Er det hverdagssko som hovedsakelig skal brukes innendørs, for eksempel på kontoret, så kan man bruke neste alle typer sko. Skal man gå en del rundt utendørs kan det være godt med et par sko som er litt robust. Kjøper du et par gode sko i skikkelig kvalitet kan du bruke de i lang tid fremover. De vil typisk bli mer og mer behagelige etterhvert som de brukes, og de holder seg pent hvis du pleier de riktig. 

Hos Brandstad mener vi at sneakers kan gi en kul twist til en dress. Men dette gjelder først og fremst ved uformelle anledninger hvor stilen skal være casual. Ikke desto mindre, syns vi at enhver mann alltid bør eie et par klassiske, stilrene og mørke sko til en dress, da dette gir typisk den beste helhet i antrekket. Skal de brukes til chinos eller club pants er det en god tommelfingerregel at det skal svarte sko til svarte bukser, mens grå bukser godt kan gå med et par mørkebrune. De helt lysebrune herresko er ikke typisk det opplagte valg til club pants, men har du stilen så kan du selvfølgelig bare gjøre det.

Kjøp sko online hos Brandstad 

Å kjøpe sko online er ikke annerledes enn å kjøpe annet tøy online. Du kan alltids prøve skoene når de blir levert, og hvis størrelsen blir feil så gjelder de samme bytteregler som du ellers kjenner ved shopping online. Hos Brandstad får du sko av høy kvalitet og god service. Vi gir frakten uansett hvor mye eller lite du handler. Vi sender din ordre hurtig, så du har den innenfor 8-10 arbeidsdager. Skulle du angre på ditt kjøp kan du enkelt henvende deg til en av våre fysiske butikker for å bytte, hvis du foretrekker det fremfor å sende det retur per post.